ICT specialist voor de automotive

voor wie?

ICT en Telefonie in één hand

Automotive

Samen met Carsystems heeft De Ruiter ICT Advies B.V. een unieke koppeling gerealiseerd waarmee afhandeling van de telefonie binnen het garagebedrijf sneller, efficiënter en klantvriendelijker verloopt. Deze hosted VoIP koppeling biedt u als professional een perfecte mogelijkheid om uw bedrijfsvoering optimaal te stroomlijnen. Geen CSS? Ook dan zijn onze Telecom en ICT oplossingen voor u zeer aantrekkelijk!

Retail en Groothandel

Of u nu werkzaam bent in de Recreatie- , Motor- of Watersportbranche, met de integraties welke De Ruiter ICT Advies voor Unishop van Rohecom heeft ontwikkeld bent u verzekert van een slimme koppeling welke u veel tijdswinst oplevert.

Hospitality

Stel dat house-keeping direct de status van uw kamers kan doormelden, zonder hiervoor steeds de werkzaamheden te onderbreken. Binnen de hotelmanagement-software is het mogelijk! De Ruiter ICT Advies levert, implementeert en onderhoudt deze integratie zodat uw bedrijfsprocessen optimaal kunnen doorlopen

ICT & Software bedrijven

Voor collega-professionals in de ICT fungeren we als klankbord en als kennishuis. Niet zelden treden we op als tweede- of eerstelijns helpdesk waarbij eindklanten perfect onder uw eigen naam geholpen worden. Ook specifieke software-ontwikkeling, exclusieve koppelingen en ‘white-label’ programmatuur wordt door de Ruiter ICT professioneel voor u verzorgt.

De ruiter ict advies

Oplossingen voor de automotive-branche
"Efficient, kosten- besparend en veel klant- vriendelijker"

De koppelingen die De Ruiter ICT in nauwe samenwerking met de leveranciers heeft ontwikkeld, kenmerken zich altijd door eenvoud en gebruiksgemak. ICT moet voor ú werken en niet andersom. In combinatie met onze Hosted VoIP is het in veel gevallen zelfs ook nog mogelijk om een fors kostenvoordeel op uw telecom te realiseren. De Ruiter ICT Advies BV biedt netwerk-ondersteuning, aanleg en onderhoud van uw ICT-infrastructuur en verzorgt daarnaast de complete afhandeling rondom uw online werkplekken en telefonie.

 • Hosted Telefonie

  VoIP is here to stay

 • Netwerkbeheer en ICT

  Advies, Installatie, After-sales

 • IP Camerabewaking

  Uw netwerk als basis voor uw security

 • online werkplekken

  De cloud biedt u veel mogelijkheden

Over Ons

De mensen van De Ruiter ICT Advies B.V.
Geuploade afbeelding

Gerard De Ruiter

Eigenaar / Partner
Toen Gerard samen met zijn broer Wijnand het bedrijf oprichtte was hier al een leven als software-engineer en -developer aan vooraf gegaan. Integraties en koppelingen van VoIP met uw pakket … Gerard is uw man!
Geuploade afbeelding

Wijnand de Ruiter

Eigenaar / Partner
Samen met Gerard de drijvende kracht achter De Ruiter ICT Advies B.V. Ervaringen met systemen & ICT netwerken, telefonieplatformen en hardware. Binnen het bedrijf aanspreekpunt en sparring-partner voor alle voorkomende situaties.
Geuploade afbeelding

Het Team

Kennis, Ontzorging, Service
Ruben, Stefan, Ryan, Martin, Randy, Tineke, Anne … Een team is meer dan de som der delen. Samen en met elkaar werken aan 100% klanttevredenheid. Dat is waar de mensen van De Ruiter ICT Advies B.V. voor staan. Van software development tot administratie. Met elkaar. Voor jou!

Bewezen kwaliteit

We hebben al vaak mogen laten zien wat we kunnen

In de media ...

Blogs, Vlogs, interessante links en meer ...