Contact

De Ruiter ICT Advies, een jonge, enthousiaste, innovatieve en allround ICT-specialist voor ieder bedrijf en elke organisatie. Met onze oplossingen werken onze relaties doeltreffend, realiseren hun doelstellingen, besparen kosten en werken comfortabel, zonder technische beperkingen.

Ons doel is u als ondernemer zorgeloos en effectief te laten werken met een kantoorautomatisering die volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. Daarbij denken wij niet in producten en diensten, maar stellen wij uw belang als klant centraal. Wij zorgen ervoor dat u werkt met de beste en de meest toekomstbestendige oplossingen voor uw organisatie.

De Ruiter ICT Advies is een open en transparante onderneming met enthousiaste en deskundige medewerkers die pas stoppen als u tevreden bent. Wij willen u graag voor langere tijd bedienen, op deze manier streven wij naar effectieve samenwerking.

  Visie

  Steeds meer gebeurt online, ook uw ICT en ontwikkelingen gaan razendsnel. De Ruiter ICT Advies is continu alert op innovaties die bedrijven beter laten presteren. Nu en in de toekomst. Wij investeren veel in het vernieuwen en bijhouden van kennis en kunde over traditionele- en online technieken. Zo bieden wij onze klanten 24/7 continuïteit en betrouwbaarheid zodat u meer rendement behaalt.

  Missie

  De Ruiter ICT Advies wil bedrijven en organisaties, op een klantvriendelijke en pragmatische manier, oplossingen bieden voor het ondersteunen van hun bedrijfsprocessen. Hiermee zorgen wij, nu en in de toekomst, voor continuïteit binnen uw organisatie. U als ondernemer onderneemt, terwijl wij automatiseren. Zeker weten dat uw ICT in veilige en deskundige handen is. Een zorg minder.

  Persoonlijk

  De Ruiter ICT Advies staat voor persoonlijk contact en directe lijnen, niets is zo tijdrovend en vervelend als steeds opnieuw uit moeten leggen wie u bent én welk probleem u ondervindt. Wij doen ons uiterste best om de lijnen zo kort mogelijk te houden, u heeft een vast aanspreekpunt bij uw accountmanager en zult veelal dezelfde personen spreken wanneer u contact heeft met onze servicedesk.

  Onze partners

  Koffie!

  Onder het genot van een kop verse koffie bespreken wij gezamenlijk uw wensen en onze mogelijkheden.

  Inventarisatie

  Wij komen een inventarisatie maken van uw huidige omgeving zodat we goed in kaart hebben wat er nodig is.

  Voorstel

  U ontvangt van ons naar aanleiding van uw wensen en de inventarisatie een voorstel op maat.

  Realisatie

  Samen met u plannen wij de realisatie, alles is al voorbereid zodat de realisatie zonder oponthoud verloopt.

  Nazorg

  Wij vertrekken niet zomaar, we begeleiden, beantwoorden vragen en blijven tot alles naar wens werkt.