Glasvezel nu beschikbaar voor alle bedrijven in Giessen, Werkendam, Veen en Wijk en Aalburg

GIESSEN – GlasNet Aalburg, GlasNet Giessen en GlasNet Werkendam zijn overgenomen door het Brabantse Levelfour Networks uit Nistelrode, specialist in de uitrol en exploitatie van zakelijke glasvezelnetwerken in Nederland. Het bestaande glasvezelnetwerk wordt versneld uitgebreid en heet vanaf heden ParkNed Altena.

Het gaat hier om de bestaande glasvezelnetwerken in Wijk en Aalburg en Veen, die met de komst van Levelfour Networks een nieuwe impuls krijgen en verder worden uitgebreid. Er hoeft dus geen haalbaarheidsonderzoek of vraagbundeling plaats te vinden. Bedrijven op de betreffende terreinen kunnen direct een glasvezelaansluiting aanvragen tegen een ongekend concurrerend tarief.

ParkNed Altena krijgt daarbij ondersteuning van lokale ICT-specialist De Ruiter ICT Advies uit Giessen, die de lokale ondernemers adviseert en de glasvezelaansluiting kunnen bundelen met diensten als Voice over IP (VoIP), breedband Internet en Cloud diensten. Daarmee wordt tevens een toekomst vast alternatief geboden voor het verdwijnen van ISDN van KPN.

Er is al een planning voor de verdere uitbreiding van het glasvezelnetwerk.  Inmiddels ligt er glasvezel op de Kop van Brabant en het grootste deel van de Hulsenboschstraat en zijn diverse bedrijven al aangesloten. Nu zijn ook de overige delen van de Bruine Kilhaven aan bod.

Voor meer informatie over een snelle glasvezel aansluiting neemt u contact op met afdeling verkoop, verkoop@deruiterictadvies.nl of bel naar 0183-745123.