Live stream – thuismeekijken.nl

Wanneer het in uw situatie essentieel is om belangstellenden alles op afstand te kunnen laten meebeleven hebben wij passende oplossingen, waaronder een geheel draadloze beveiligde ‘livestream’ van beeld en geluid via het internet.

Meebeleven

Voor belangstellenden die niet fysiek aanwezig kunnen zijn hebben wij oplossingen om het bijwonen van bijvoorbeeld een vergadering / kerkdienst of een afscheidsceremonie toch mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan familie of vrienden die in het buitenland wonen en niet de mogelijkheid of de middelen hebben om in het geval van een begrafenis naar het afscheid te komen. Voor onze beveiligde livestream uitzending is slechts een internetverbinding nodig en een apparaat* waarop deze te volgen is.

Van de door ons verzorgde  en beveiligde livestream uitzending blijft niets achter op internet en er worden ook beslist geen beelden online gezet. Alleen belangstellenden die de toegangscode hebben ontvangen kunnen de uitzending live volgen. Wilt u eventueel lokaal opgenomen beelden later op USB stick ontvangen, dan kunnen wij daar een nadere afspraak over maken.

Afhankelijk van uw situatie en wensen kunnen wij de volgende oplossingen aanbieden:

  • Livestream uitzending via onze ‘transparante’ website: www.thuismeekijken.nl
  • Optioneel: Aanleveren van een gemonteerde opname op USB stick.

* Welk apparaat heb ik nodig en hoe snel moet mijn internetverbinding voor een livestream zijn?

Een livestream is te volgen op elk apparaat met internetverbinding zoals; een PC, laptop, tablet, mobiele telefoon, of zelfs op een moderne televisie. Hoe snel de internet verbinding daadwerkelijk is heeft slechts invloed op de beeldkwaliteit.

Wat fijn als we hiervan gebruik kunnen maken!

Direct toegang via thuismeekijken.nl

U en uw kijkers kunnen direct inloggen met de code en gelijk meebeleven wat er op dat moment gebeurd op uw live stream.

Overal ter wereld meekijken!

Het enige wat uw kijkers nodig hebben is een werkende internet verbinding via WiFi of 4G en een laptop, pc, tablet of mobiele telefoon waarop een livestream afgespeeld kan worden. Zo gemakkelijk kunt u mee kijken met elke live stream!

Hoogste beeldkwaliteit!

De kwaliteit van de livestream zal zich automatisch aanpassen aan de snelheid van uw internetverbinding, zo heeft u altijd de beste kwaliteit die voor u op dat moment mogelijk is. Hierdoor is het bekijken van een live stream zelfs mogelijk via een 3G of 4G verbinding.

Snel en gemakkelijk in gebruik!

Onze streaming dienst is snel en gemakkelijk inzetbaar. Zo hebben we een volledig mobiele set beschikbaar voor eenmalige ontmoetingen bij bijvoorbeeld een uitvaart. Volledig ontzorgt door ons team van deskundige mensen die op de achtergrond ervoor zorgen dat uw ontmoeting goed in beeld wordt gebracht.

Laagdrempelig voor uw kijkers!

Wanneer u een live stream heeft geboekt/aangevraagd ontvangt u van ons een code waarmee uw genodigden kunnen inloggen op de live stream. Alleen met deze unieke code kan de live stream worden bekeken. Zo blijft uw ontmoeting privé en toch voor uw genodigden gemakkelijk toegankelijk.

Veilige omgeving!

Doordat onze live stream dienst alleen bekeken kan worden door genodigden die een code van u hebben ontvangen blijft uw ontmoeting privé en is deze niet openbaar. Daarnaast blijven er geen (ongewenste)beelden achter op het internet die achteraf door iemand kunnen worden bekeken.

Geen reclames!

In tegenstelling tot veel andere live stream diensten is en blijft onze dienst volledig vrij van reclame en andere advertentie vormen. Geen onderbrekingen meer in uw live stream die hinderlijk (kunnen) zijn voor uw kijkers.

Mogelijkheid tot opname!

Indien gewenst kunnen wij uw live stream opnemen, u ontvangt de volledige live stream dan achteraf op een USB drive van ons. Zo blijven herinneringen beschikbaar, ook voor mensen die er niet bij konden zijn.
Informeer naar de mogelijkheden voor het live streamen van uw ontmoeting, klik hier!

Tarieven

Eenmalige live stream excl. apparatuur en bediening

€ 279,00 p/stream

Eenmalig gebruik van de live stream met uw eigen apparatuur en bediening door u zelf. Wij hanteren geen limiet op het aantal kijkers naar de live stream.

Eenmalige live stream inclusief apparatuur en bediening

€ 495,00 p/stream

Eenmalig gebruik van de livestream inclusief apparatuur (mobiele streaming set) en bediening door deskundig personeel op locatie, maximaal 2,5 uur. Wij hanteren geen limiet op het aantal kijkers naar de live stream.

Periodieke live stream exclusief apparatuur en bediening

€ 79,00 p/maand

Periodiek gebruik van de live stream met uw eigen apparatuur en bediening door u zelf. Contractduur minimaal 12 maanden. Wij hanteren geen limiet op het aantal kijkers naar de live stream.

Veel gestelde vragen

Welke apparaten zijn compatible?

In principe zijn alle moderne apparaten met een werkende internet verbinding en een browser geinstalleerd compatible. In sommige gevallen zijn verouderde apparaten en of browsers niet ondersteunt.

Werkt de live stream niet of niet naar behoren probeer dan eerst of u de live stream op een ander apparaat wel kunt bekijken.

Mijn streaming code werkt niet, wat nu?

Wanneer uw streaming code niet werkt kunt u contact opnemen met de verstrekker van de streaming code. Mogelijk is de code verouderd of is deze door het reeds verstrijken van het streaming event gedeactiveerd.

Welke Apple iPad tablets zijn compatible?

In principe zijn alle moderne versies van de Apple iPad compatible met het live stream platform. Helaas is de techniek van een Apple iPad 2 of ouder zover verouderd dat deze de live stream niet kan afspelen.

Zijn alle browsers compatible?

Wij adviseren gebruik te maken van een van de onderstaande browsers voor het bekijken van de live stream. Andere browsers kunnen, afhankelijk van geinstalleerde invoegtoepassingen, wel werken maar worden niet ondersteunt.

Chrome en Firefox zijn gratis te gebruiken en te downloaden (voor Windows) via de link. Safari is standaard geinstalleerd op uw Apple apparaat.

Het beeld van de live stream bevriest, wat nu?

Het kan zijn dat door een kleine hapering in bijvoorbeeld de internet verbinding een korte pauze ontstaat waarbij het beeld van de live stream bevriest. Dit probleem lost zich vanzelf weer op, meestal binnen een minuut waarna u verder kijkt waar de stream gestopt was.

Gaat de live stream niet vanzelf door (na 2 minuten) sluit dan de stream af en start deze opnieuw door de pagina te verversen en de code opnieuw in te voeren.

Wat moet ik doen bij storingen?

Wanneer u verstoring ervaart in de live stream volg dan de volgende stappen;

  1. Controleer of uw internet verbinding nog werkt.
  2. Sluit de live stream en uw browser af en start deze opnieuw op.
  3. Ga opnieuw naar thuismeekijken.nl en login met uw stream code.

Wanneer bovenstaande stappen geen uitkomst bieden adviseren wij u om een ander apparaat te proberen.

Informeer naar de mogelijkheden!