Over ons

De Ruiter ICT Advies, een jonge, enthousiaste, innovatieve en allround ICT-specialist voor ieder bedrijf en elke organisatie. Met onze oplossingen werken onze relaties doeltreffend, realiseren hun doelstellingen, besparen kosten en werken comfortabel, zonder technische beperkingen.

Ons doel is u als ondernemer zorgeloos en effectief te laten werken met een kantoorautomatisering die volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. Daarbij denken wij niet in producten en diensten, maar stellen wij uw belang als klant centraal. Wij zorgen ervoor dat u werkt met de beste en de meest toekomstbestendige oplossingen voor uw organisatie.

De Ruiter ICT Advies is een open en transparante onderneming met enthousiaste en deskundige medewerkers die pas stoppen als u tevreden bent. Wij willen u graag voor langere tijd bedienen, op deze manier streven wij naar effectieve samenwerking.

Visie

Steeds meer gebeurt online, ook uw ICT en ontwikkelingen gaan razendsnel. De Ruiter ICT Advies is continu alert op innovaties die bedrijven beter laten presteren. Nu en in de toekomst. Wij investeren veel in het vernieuwen en bijhouden van kennis en kunde over traditionele- en online technieken. Zo bieden wij onze klanten 24/7 continuïteit en betrouwbaarheid zodat u meer rendement behaalt.

Missie

De Ruiter ICT Advies wil bedrijven en organisaties, op een klantvriendelijke en pragmatische manier, oplossingen bieden voor het ondersteunen van hun bedrijfsprocessen. Hiermee zorgen wij, nu en in de toekomst, voor continuïteit binnen uw organisatie. U als ondernemer onderneemt, terwijl wij automatiseren. Zeker weten dat uw ICT in veilige en deskundige handen is. Een zorg minder.

Persoonlijk

De Ruiter ICT Advies staat voor persoonlijk contact en directe lijnen, niets is zo tijdrovend en vervelend als steeds opnieuw uit moeten leggen wie u bent én welk probleem u ondervindt. Wij doen ons uiterste best om de lijnen zo kort mogelijk te houden, u heeft een vast aanspreekpunt bij uw accountmanager en zult veelal dezelfde personen spreken wanneer u contact heeft met onze servicedesk.

Hier hechten wij waarde aan…

Direct & persoonlijk contact!

Innovatief & oplossingsgericht!

Gedreven & enthousiast!

Duurzaam & milieubewust!

Klantvriendelijk & servicegericht!

Onze werkwijze

Koffie!

Onder het genot van een kop verse koffie bespreken wij gezamenlijk uw wensen en onze mogelijkheden.

Inventarisatie

Wij komen een inventarisatie maken van uw huidige omgeving zodat we goed in kaart hebben wat er nodig is.

Voorstel

U ontvangt van ons naar aanleiding van uw wensen en de inventarisatie een transparant voorstel op maat.

Realisatie

Samen met u plannen wij de realisatie, alles is al voorbereid zodat de realisatie zonder oponthoud verloopt.

Ontzorging

Hier begint de echte samenwerking! Wij blijven met u mee denken en bieden persoonlijke ondersteuning waar nodig.

Het team

De Ruiter ICT-Gerard de Ruiter

E-mail:
g.deruiter@drict.nl
Telefoon:
0183-745123

Gerard

Algemeen directeur
De Ruiter ICT-Tim Steeman

E-mail:
t.steeman@drict.nl
Telefoon:
0183-745103

Tim

Operationeel directeur
De Ruiter ICT-Arda van Gils

E-mail:
arda@drict.nl
Telefoon:
0183-745123

Arda

Administratief medewerker
De Ruiter ICT-Tineke de Ruiter

E-mail:
tineke@drict.nl
Telefoon:
0183-745123

Tineke

Office manager
De Ruiter ICT-Stan Hoeke

E-mail:
servicedesk@drict.nl
Telefoon:
0183-745123

Stan

Servicedesk medewerker
DeRuiterICT-Marnix Geleijnse 2

E-mail:
servicedesk@drict.nl
Telefoon:
0183-745123

Marnix

Servicedesk medewerker
DeRuiterICT-Bart-2

E-mail:
servicedesk@drict.nl
Telefoon:
0183-745123

Bart

Servicedesk medewerker
De Ruiter ICT-Anne de Haan

E-mail:
anne@drict.nl
Telefoon:
0183-745123

Anne

Adviseur / controller

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat voor De Ruiter ICT Advies hoog op de agenda. Een manier om iets terug te geven aan de maatschappij, door het steunen van goede doelen en initiatieven met een sociaal en/of duurzaam karakter. Dit kan zijn in de vorm van een donatie, maar ook andere vormen zijn denkbaar. Denk bijvoorbeeld aan het hosten van een website.

Veel ICT hardware, met name bij bedrijven, wordt vroegtijdig vervangen vanwege nieuwe behoeften en functionaliteiten. Deze afgeschreven hardware kan geüpgraded worden tot refurbished modellen, die nog lang mee kunnen gaan in een andere context. Zo wordt de apparatuur hoogwaardig hergebruikt, worden er minder grondstoffen en energie verspilt en bespaart u kosten in de aanschaf.

Wij trachten zoveel mogelijk efficiënt en bewust om te gaan met transport, of dit nu gaat om een relatiebezoek dan wel ons woon- werkverkeer. Waar mogelijk maken wij gebruik van technieken zoals (video) conferencing, online werkplek of beheer op afstand waardoor onnodige milieubelasting wordt voorkomen.

Vacatures

De Ruiter ICT Advies is een groeiende organisatie met een platte en heldere structuur. Vanuit ons kantoor in Giessen (Noord-Brabant) ondersteunen wij onze klanten bij het zo efficiënt mogelijk inrichten van hun (Cloud) automatisering. Vanzelfsprekend lopen wij voorop in het toepassen van innovatieve ontwikkelingen en zien wij het belang in van veilige en stabiele (online) werkplekken en ICT systemen.

Op dit moment hebben wij de volgende vacature(s):

  • Junior servicedesk medewerker
  • Stagair(e) ICT medewerker

Ben je geïnteresseerd? E-mail dan jouw CV en motivatie naar: t.steeman@drict.nl t.a.v. Tim Steeman. Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld. Met verstrekte (persoons)gegevens wordt vertrouwelijk omgegaan conform ons privacy beleid.