Vacature: ICT Service Specialist

ICT Service Specialist

De Ruiter ICT Advies biedt sinds 2013 allround ICT oplossingen aan klanten in het MKB segment. Inmiddels bestaat De Ruiter ICT Advies uit 10 medewerkers. Wij opereren landelijk en werken nauw samen met onze partners. Als geen ander zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van netwerkoplossingen waarbij het beheer op afstand wordt uitgevoerd.

Taken ICT Service Specialist

Ben jij die specialist vol passie voor techniek, met het verlangen om anderen te willen helpen? Dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken voor onze ICT Service afdeling! Samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor het verlenen van support op de producten en diensten van De Ruiter ICT Advies. Hierbij zijn klanttevredenheid en beveiliging zeer belangrijk. Naast het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en behandelen van gebruikersvragen krijg je te maken met (terminal)servers, firewalls, virtualisatiesoftware, databases, anti-spam, hosting, VoIP, beheer op vele Windows & Linux servers en een grote diversiteit aan klant specifieke software. Wanneer nodig bezoek je tevens klanten op locatie voor het uitvoeren van support- en / of projectmatige werkzaamheden.

Verwachte kennis

  • Je hebt passie voor techniek en voor mensen.
  • Je denkt in mogelijkheden en oplossingen en hebt een hekel aan opgeven.
  • Algemene computer en netwerk kennis, o.a. van Microsoft Office365.
  • Ruime kennis van Microsoft Windows 10 en Microsoft Server 2008-2016.

We bieden je een halfjaarcontract met uitzicht op een vaste baan. Bij De Ruiter ICT Advies ben je verzekerd van een prettige en collegiale werkomgeving en krijg je diverse mogelijkheden om opleidingen / workshops te volgen. Soort dienstverband: voltijd (stage is eventueel bespreekbaar).

Denk jij de persoon te zijn die wij zoeken en wil je graag onderdeel worden van onze groeiende organisatie? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar: t.steeman@deruiterictadvies.nl  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.