Voorzorgsmaatregelen Corona-virus

Zondag 15 maart 2020 heeft de overheid besloten dat alle scholen, kinderopvangcentra en horeca gelegenheden tot in ieder geval 6 april 2020 gesloten blijven. Op basis van deze laatste inzichten en vernieuwde en aangescherpte maatregelen vanuit onze overheid en het RIVM is er besloten om al onze kantoormedewerkers per 16 maart 2020 thuis te laten werken. Door deze maatregel kunnen wij de continuïteit blijven garanderen.

Thuiswerken

We ontvangen steeds meer vragen over thuiswerken en inmiddels hebben we al menig klant ondersteuning geboden. Heeft u deze stap nog niet gemaakt, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bekijken. Wij faciliteren de mogelijkheden om thuis te werken onder andere binnen onze online werkplek maar denk ook aan het mee nemen van uw kantoor telefoontoestel zodat u en uw medewerkers de telefoon kunnen blijven beantwoorden.

Altijd in verbinding

In deze crisis is de beschikbaarheid van digitale communicatie diensten belangrijker dan ooit. Dit vraagt om extra flexibiliteit, inzet en creativiteit van ons allemaal. We blijven de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden en zullen ons aanpassen waar en wanneer dit nodig is om bij te dragen aan de continuïteit van onze en uw bedrijfsvoering. Vragen, problemen of uitdagingen? Neem dan contact met ons op 0183-745 123.

Leveranciers

Onze leveranciers treffen ook maatregelen om de continuïteit van de dienstverlening te waarborgen. Op dit moment hebben de maatregelen nog geen invloed op de oplevering van diensten. Wij vragen uw begrip als dit verandert vanwege aangescherpte maatregelen.

Externe informatiebronnen

Klik hier voor de laatste informatie vanuit het RIVM.
Klik hier voor een kaart met verspreiding door Nederland.