Wat wij doen

Informatie

I In het bedrijfsleven wordt informatie gebruikt om onder andere beslissingen te maken, planningen op te zetten, investeringsplannen te creëren en te communiceren. Iedere organisatie beschikt over enorme hoeveelheden data. Deze data kan door het toepassen van slimme koppelingen tot voor u waardevolle informatie (rapportages) worden omgezet. Op deze manier zijn wij in staat om de informatie binnen uw organisatie te stroomlijnen en u inzicht te geven in de informatie stromen binnen uw organisatie.

Communicatie

CDe C in ict staat voor Communicatie. In de praktijk blijkt communicatie vaak niet de sterkste kant van ict’ers te zijn. Voor ons een extra reden om juist hier de focus te leggen. Communiceren doen we op veel manieren, denk aan e-mail, bellen, chatten en (video) conferencing. Het gaat om inzetten van de juiste middelen om zo efficiënt mogelijk te werken. Omdat wij alle ontwikkelingen nauwlettend volgen kunnen wij u op dit gebied uitstekend adviseren. U houdt doordat u efficiënter kunt werken meer tijd over voor uw bedrijfsvoering.

Technologie

TWij blikken continu vooruit op de ict-trends die eraan zitten te komen zodat u precies weet wat u kunt verwachten en waar u op in moet spelen. Begrippen zoals “De Cloud’ Internet of Things (IoT) en Big Data. U begrijpt waar wij heen willen; de technologische ontwikkelingen gaan zo snel dat het lastig is het overzicht te bewaren. Wij besteden veel aandacht aan ontwikkelingen, waardoor onze kennis over vernieuwingen en toepassingen groot is. Wij treden graag op als verbindend puzzelstukje voor het creëren van uw optimale bedrijfsvoering.

Informatie

uit bestanden zoals Word, Excel en Powerpoint, altijd en overal beschikbaar in uw online werkplek of Sharepoint...

Communicatie

door te bellen met uw klanten of leveranciers, natuurlijk via Hosted VoIP of zelfs met vast-mobiel integratie...

Technologie

staat voor bijvoorbeeld uw desktop, thin-client, laptop of tablet, kortom alle apparaten die u gebruikt...

Informatie

uit interne of externe berichten via Microsoft Teams, in Sharepoint of Jammer

Communicatie

via e-mail, natuurlijk in Microsoft Office 365! Veilig, intelligent en mobiel samenwerken...

Informatie

uit uw data in de Cloud, of dit nu in Sharepoint of op uw online werkplek is, altijd beschikbaar...

Communicatie

over uw interne netwerk met uw lokale server of multifunctionele scanner & printer...

Technologie

is ook uw mobiele telefoon, een kritisch bedrijfsmiddel, natuurlijk beveiligd met MDM...

ICT & Cloud diensten

Online backup, online werkplek, netwerkbeheer, ondersteuning voor uw in-house automatiseerder en nog veel meer voor bedrijven.

Telecom & Connectiviteit

VoIP telefonie, mobiele telefonie, telefooncentrales & internet verbindingen in alle soorten en maten worden door ons geleverd en ondersteunt.

Camera beveiliging

Camera systemen bieden de mogelijkheid om uw bedrijf te beveiligen en geeft u inzicht in wat er in en rondom uw bedrijf gebeurd, ook als u niet op locatie bent.

Software & koppelingen

Software en koppelingen met uw telefooncentrale in de cloud geeft u en uw medewerkers de mogelijkheid efficiënter te werken.

Branche specialisatie

Midden- & kleinbedrijf

Automotive & Motor

ICT & Software

Financiële diensten

Onze partners

Onze klanten