Telecom & Connectiviteit

De Ruiter ICT Advies, een jonge, enthousiaste, innovatieve en allround ICT-specialist voor ieder bedrijf en elke organisatie. Met onze oplossingen werken onze relaties doeltreffend, realiseren hun doelstellingen, besparen kosten en werken comfortabel, zonder technische beperkingen.

Voor onze Telecom en Connectiviteit diensten hebben wij partnerschappen bij diverse aanbieders, zo kunnen wij u voorzien van de beste oplossing die voor u beschikbaar is, geheel onafhankelijk. Wij maken, waar mogelijk, gebruik van de bestaande infrastructuur en denken met u mee in slimme en in veel gevallen ook kostenbesparende opties zodat u volledig ontzorgt wordt én kosten bespaart.

Wij trachten met onze diensten ook rekening te houden met het klimaat en milieu, zo leveren wij met regelmaat refurbished hardware, uiteraard volledig getest én met garantie!

ADSL & VDSL internet

Glasvezel internet

DRICT VoIP & KPN ÉÉN

DRICT VoIP koppelingen

Unieke VoIP rapportages

Mobiele abonnementen

Mobiele telefoons & tablets

(Refurbished) Hardware

Direct contact met een specialist voor de overstap naar VoIP!

DRICT VoIP – Dé oplossing op maat

Volledige vrijheid over alle functionaliteiten en mogelijkheden met uw VoIP telefooncentrale, dat is wat wij u aanbieden met onze DRICT VoIP dienst. U bepaalt welke gebruiker bepaalde opties nodig heeft en andere juist weer niet. Zo betaald u nooit (teveel) voor opties die een gebruiker niet nodig heeft.

DRICT VoIP is flexibel, modulair en volledig schaalbaar.  U bent niet meer plaatsgebonden, Zo kan iemand die op een andere locatie in Nederland zit, thuis aan het werken is of onderweg in de auto zit toch bellen en gebeld worden op het zakelijke telefoonnummer. Voor Vast-Mobiel integraties bieden wij de mogelijkheid om dit volwaardig te doen waarbij uw mobiele abonnement onderdeel uitmaakt van uw telefooncentrale of middels een app op uw telefoon met uw eigen mobiele abonnement.

Of u nu enkel wilt bellen en gebeld worden of juist een complex belplan wenst met keuzemenu’s, wachtrijen, doorschakeling en vast op mobiel. U bent altijd beter bereikbaar met Hosted VoIP door de vele functionaliteiten en mogelijkheden.

Samen met u inventariseren wij uw situatie, uw wensen en de mogelijkheden.
Dit resulteert in een telefonie omgeving die volledig past bij uw bedrijf. En mogen uw wensen onverhoopt veranderen, geen probleem! Bij DRICT Hosted VoIP kunt u op ieder gewenst moment aanpassen of uitbreiden wanneer dit nodig is.

 

De voordelen van DRICT VoIP:

 • Volledig schaalbaar in vrijwel alle functionaliteiten van uw telefooncentrale
 • Optioneel onbeperkt bellen naar nummers in Nederland, de EU of zelfs Wereldwijd!*
 • Betrouwbaar VoIP platform (waar ook KPN ÉÉN gebruik van maakt)
 • Volledig beheerd en ondersteunt door De Ruiter ICT Advies (direct contact)

 

* naar vaste- en mobiele nummers

KPN ÉÉN – Een totaaloplossing

KPN ÉÉN maakt het mogelijk dat uw medewerkers altijd en overal kunnen communiceren en samenwerken. Vanaf elk apparaat en tegen een vast bedrag per medewerker per maand.

Het aantal mogelijkheden voor interactie en communicatie groeit: chat, videoconferencing, vaste en mobiele telefonie of online samenwerking. Bovendien vloeien communicatiekanalen steeds meer in elkaar over. Denk aan een videoconference waarin deelnemers direct online wijzigingen in gedeelde documenten bespreken en doorvoeren. Of aan een telefonisch overleg waar een andere collega bij nodig is. Op het scherm is beschikbaarheid van de collega direct duidelijk af te lezen en kan hij metéén klik ook deelnemen aan het gesprek.

Om al deze mogelijkheden zo efficiënt/effectief mogelijk in te zetten bieden wij u KPN ÉÉN. KPN ÉÉN is een oplossing voor totaalcommunicatie, die meegroeit met de ontwikkeling van uw bedrijf. U kunt KPN ÉÉN gefaseerd inzetten; stap-voor-stap uw dienstverlening uit breiden.

U profiteert direct van een aantal voordelen, zoals flexibele inzet van communicatiemogelijkheden en betere bereikbaarheid. Deze oplossing is geschikt voor bedrijven van 1tot 150 medewerkers. KPN ÉÉN is een integrale oplossing voor uw ICT-omgeving. Een oplossing die bovendien makkelijk schaalbaar en centraal beheersbaar is tegen een vast bedrag per maand.

 

De voordelen van KPN ÉÉN:

 • Flexibel, uw telefooncentrale groeit of krimpt mee met uw bedrijf
 • Betrouwbaar netwerk van KPN
 • Optioneel onbeperkt bellen nummers in Nederland*
 • Volledig beheerd en ondersteunt door De Ruiter ICT Advies (direct contact)

 

* naar vaste- en mobiele nummers

Internet / verbindingen

Als ondernemer wilt u doen waar u goed in bent. U wilt zich geen zorgen hoeven maken over uw connectiviteit, ook niet als uw bedrijf doorgroeit. Met de internet infrastructuur van De Ruiter ICT Advies bent u zeker van een betrouwbare verbinding met de beste prijs/kwaliteit verhouding op uw locatie beschikbaar. Standaard monitoren wij uw internet verbinding en weten vaak nog eerder dan u en uw medewerkers dat er actie vereist is.

Voor elke bedrijfsbehoefte bieden wij een passende zakelijk internet oplossing.

Denk hierbij aan:

 • Glasvezelverbindingen
 • Zakelijke xDSL verbindingen
 • Straalverbindingen (Point to Point / Point to Multipoint)
 • Mobiele data (4G) verbindingen met een vast IP adres
 • Realiseren van VPN verbindingen tussen meerdere locaties

VoIP Koppelingen

Bij inkomende gesprekken direct de juiste klantkaart in beeld? Of nog beter… inkomende telefoontjes al direct op het juiste toestel laten afleveren? Of uw omgeving nu uit enkele of uit honderden toestellen bestaat, wij bieden een passende oplossing! Voor veel CRM-pakketten zijn standaard-koppelingen beschikbaar en uiteraard is maatwerk bij ons altijd mogelijk.

VoIP Rapportages

Microsoft Power BI is een interactieve tool voor het visualiseren van data, ontwikkeld en uitgegeven door Microsoft. Een geautomatiseerde export naar Power-BI maakt kruiskoppelingen mogelijk met data vanuit een nagenoeg ongelimiteerd aantal bronnen. Zo kunnen verschillende soorten data gecombineerd worden, om in een visueel dashboard uw management informatie weer te geven.

VoIP Realtime Dashboards

Hoe efficiënt worden telefoontjes afgehandeld? Wat is de gemiddelde wachttijd? En vooral; moeten er mensen worden op- of afgeschaald? Real-time gegevens zorgen voor up-to-date informatie voor de Callcenter-Supervisor waarop deze snel kan schakelen. Niet op gevoel maar gebaseerd op feiten!

 

Mobiele abonnementen en hardware

Ook voor uw vragen rondom mobiele telefonie en mobiele toestellen kunt u bij ons terecht. Wij leveren mobiele diensten op onder andere het bewezen en betrouwbare KPN netwerk.

Of het nu gaat om een enkele aansluiting of een volledige geïntegreerde mobiele oplossing voor al uw medewerkers, bij ons bent u aan het juiste adres!